ФОТО: Хакерите најавуваат дека извршителите ќе им бидат следна цел

Групата хакери која од денот на изборите упаѓа во повеќе сајтови а вчера и на сајтови на министерства, сега преку Твитер најавува дека следна мета ќе бидат извршителите.

Back to top button
Close