ФОТО: Хаос во Тетово, поплава – еден автомобил пропадна!

Обилните врнежи во Тетовско направија и сериозни проблеми. До пред малку обилни врнежи просладени и со град, а сега веќе се бројат и предизвиканите штети.

Извор: ТВ21

 

Back to top button
Close