(ФОТО) Христијан Милевски трет пат го извади крстот од водите на Вардар

Христијан Милевски го извади светиот крст од водите на Вардар. Нинески по трет пат го извади крстот од Вардар. Првпат тоа се случи во 2019, вторпат во 2020 година и сега годинава.

Централната церемонија на празникот Богојавление Водици се одржа на мостот Слобода во Скопје.

Милевски даде кратка изјава за медиумите и доби пригодни подароци.

фото: Фактор

Back to top button
Close