(ФОТО) Мајка со бебе падна во Вардар, ги спасија неколку млади момчиња

Пред неколку моменти мајка со своето дете се лизнала и паднала во реката Вардар, во близина на Музејот, пренесува Алсат.

Мајката и детето биле спасени од неколку млади момчиња кои влегле во реката и успеале да ги извлечат.  Количката останала во реката.

 

Back to top button
Close