(ФОТО) Нов снег на планината Јабланица во месец мај

Мајски снег на планината Јабланица.

Обилните врнежи од дожд условија пад на температурите како и снежни внрежи на повисоките планински масиви во струшкиот предел, поточно на планината Јабланица

 

Фото: Охрид1

Back to top button
Close