(ФОТО) Падна снег на Пелистер

Падна првиот снег за оваа сезона на врвот Пелистер на планината Баба. Фотографијата е објавена на социјалната мрежа Фејсбук.

 

ФОТО: Јонче Илиевски

Back to top button
Close