(ФОТО) Пандев и Мрме ги прекршиле ковид-протоколите

Моментот го уловиле романските медиуми,  кога тие заедно со сопругите биле на вечера во луксузен ресторан и го напуштиле „меурот“. Прашање е дали и како ќе реагира УЕФА, бидејќи селекторот и капитенот ги прекршиле ковид-протоколите

Back to top button
Close