(ФОТО) Пендаровски извади нерешено на рака со светскиот шампион во бодибилдинг Михал Крижанек 

Нерешено со светскиот шампион во бодибилдинг Михал Крижанек од Словачка, напиша претседателот Стево Пендаровски, притоа објавувајќи фотографија како се турка на рака со светскиот шампион во бодибилдинг.

„Имав можност да го сретнам за време на неговиот престој во Скопје, како почесен гостин на Бодибилдинг и Фитнес Федерацијата на Македонија, во рамки на меѓународниот натпревар во бодибилдинг“, наведе Пендаровски.

Back to top button
Close