(ФОТО) Полициски патроли за поголема безбедност за време на празниците

За време на претстојните новогодишни празници полициски службеници ќе патролираат низ пазари, трговски центри и други објекти од затворен тип, а се со цел да се спречат секаков вид на безбедносни закани.

Back to top button
Close