(ФОТО) Прес24: Ова е зградата од каде што Вања била грабната

Прес24 објави фотографии од зградата спроти Градскиот парк моментов каде што била грабната Вања.

Вања е грабната од зградата, со претходна информација каде ќе оди и кога ќе се движи, а тие информации грабнувачите ги добиле од нејзиниот татко.

Таа била грабната од внатрешниот дел на зградата, со врзани раце и нозе во вреќа за спиење.

Фото: Прес24

Back to top button
Close