(Фото) Се извлекува пропаднатиот камион на плоштад

Екипи на Јавното претпријатие „Улици и патишта“ го извлекуваат камионот којшто утрово пропадна на плоштадот во центарот на Скопје.

Камион со товар утрово, по којзнае кој пат, пропадна на скопскиот плоштад, во близина на фонтаната „Воин на коњ“.

Back to top button
Close