ФОТО: Сопругот на убиената Халина Хачинс го прегрна Алек Болдвин

 

Алек Болдвин беше забележан со сопругот на колешката Халина Хачинс која случајно ја застрела и уби во текот на снимањето на Rust .

Актерот и сопругот Мет се прегрнаа откако заедно го напуштија хотелот во Њу Мексико каде што наводно престојувале овие денови.

 

Back to top button
Close