ФОТО: Вандализиран Споменикот на победата во Тетово

Непознати вандали денеска го оштетиле Споменикот на победата во строгиот центар на Тетово, на кој е сронет дел од малтерот на основата.

Неофицијално, според очевидци, споменикот го оштетиле деца, удирајќи со камења.

Повеќе

Back to top button
Close