(Фото) Вечерна контрола,се празнат ли контејнерите и се собира ли сметот околу нив

Граѓаните на Скопје речиси редовно реагираат дека контејнерите за ѓубре комунална хигиена не ги празнимостава гјубре околу нив кога го истураат во камионите,иако и тие имаат вина за грдите слики со расфрлено ѓубре околу контејнерите кои се и многу често мета на пиромани кои ги палат. Читател на Либертас ни прати фотографија од вечерва во Ново Лисиче. Но овој пат да пофали дека во обиколка на улиците и контејнерите за смет во оваа Скопска населба била и вд директорката Косана Мазнева за да провери како и колку вработените го работат тоа за што земаат плата.

Back to top button
Close