(ФОТО+ВИДЕО) Превртено возило на булеварот „Партизански одреди“

Превртен автомобил на булеварот „Партизански одреди“ во близина на „Броз кафе“ е причина што вечерва во овој дел има присуство на повеќе полициски екипи и противпожарно возило.

Back to top button
Close