(ФОТО) Во селото Орешани убиени два штрка

Во селото Орешани кое се наоѓа во јужниот дел на Скопската Котлина во составот на Општина Зелениково, убиени се 2 Штрка пред нивното гнездо.

Граѓаните преку социјалните мрежи бараат да се открие и казни сторителот.

Back to top button
Close