Фото: Зоолошката градина во Скопје доби уште едно бебе

Во Зоолошката градинка во Скопје овие денови се роди ново бебе од видот хималајски тар.

„Овие денови нашата страница повеќе личи како профил на некоја јасли група во градинка, но навистина имаме Бејби Бум во Скопје ЗОО. Ова е нашето ново бебе од видот хималајски тар“, објавија денеска од Зоолошката градинка на својата Фејсбук страница

 

 

Back to top button
Close