Габриел Бајрам: Ниту ја возев колата, ниту некого физички нападнав!

 

По информацијата дека синот на Амди Бајрам, Габриел, учествувал во тешка сообраќајна несреќа на булеварот „Партизански одреди“ во Скопје, во јавноста со реакција се огласи споменатиот Габриел.

Во својата реакција, тој информира дека бил дел од сообраќајна несреќа, но дека тој не го возел автомобилот.

Исто така, Бајрам негира дека веднаш по сообраќајката физички се пресметувал со присутните, туку дека тој самиот бил нападнат.

„Изјавувам дека јас не сум го управувал возилото кое било вклучено во сообраќајната незгода, а исто така не сум нападнал физички „некого од присутните“. За волја на вистината, јас сум оштетениот и бев нападнат од страна на еден од учесниците во сообраќајната незгода “– вели Бајрам.

По информацијата дека синот на Амди Бајрам, Габриел, учествувал во тешка сообраќајна несреќа на булеварот „Партизански одреди“ во Скопје, во јавноста со реакција се огласи споменатиот Габриел.

 

 

 

 

 

Back to top button
Close