ГАЛЕРИЈА: Атрактивна фотосесија на Андреј Боцевски

Фотосесија за Либертас на Андреј Боцевски (22) кој ќе не претставува во Перу, Јужна Америка, каде ќе учествува на Интернационалниот избор „Мистер Пацифик Универз“ (“Mister Pacific Universe”).

Зоран Василевски

Back to top button
Close