ГАЛЕРИЈА: Гламурот на оскарите на тепихот со боја на “шампањ”

Погледнете дел од стилот на актерите и  гостите кои вчера прошетаа на познатиот тепих на Оскарите кој годинава ја промени бојата – за прв пат беше во боја на шампањ, наместо  традиционален црвениот.

Back to top button
Close