(ГАЛЕРИЈА) Град Скопје ја исчисти и раззелени локацијата која претходно беше депонија во Кисела Вода

-Еве како сега изгледа со децении создаваната депонијата во општина Кисела Вода веднаш до пругата, а во непосредна близина на центарот на нашиот град, позади бараките во населбата 11 Октомври.

Скопје го наследивме со мноооогу проблеми и многу вакви места. И ги решаваме. Еден по еден, чекор по чекор.

Скопје, една поинаква приказна …- напиша на фејсбук градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, и објави серија фотографии.

Back to top button
Close