ГАЛЕРИЈА: Шилегов сподели први фотографии од Лајка

Додека некои потпишуваат договори и се фалат со тоа, работата веќе завршена да ти била 😉 …

Стационар за бездомни животни Лајка !

Coming soon …

Отварање после избори !!!

Скопје нема да застане !

Скопје, една поинаква приказна …

#Скопје
#ЧекорПоЧекор – напиша на фејсбук градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.

Back to top button
Close