ГАЛЕРИЈА: Скопје – речиси сосема празно

Од фотографиите на МИА погледнете како изгледаше Скопје денеска, на последниот ден од викендот и долгиот полициски час.

Фото – МИА/Фросина Насковиќ

Back to top button
Close