ГАЛЕРИЈА: Слушај госпоѓо !!! 5ти пат се јавувам…

Фејсбук статус на страницата „Поинаку“:

Слушај госпоѓо !!! 5ти пат се јавувам…
Нискоградба Битола ми треба – едно е!

047/221-016, пријавете затнати шахти оти ќе се поплавиме.

#poinaku #morapoinaku

Image may contain: shoes and outdoor

Image may contain: shoes, tree, sky and outdoor

Image may contain: outdoor

Image may contain: plant, tree, sky, outdoor and nature

Image may contain: tree, sky, shoes, plant, outdoor and nature

Back to top button
Close