ГАЛЕРИЈА: ТHE BOOK SHOP – нова книжарница во Гевгелија

На денот на книжевноста за деца (2-ри април, сабота) во Гевгелија се отвора новата книжарница ТHE BOOK SHOP.

ТHE BOOK SHOP на читателите им нуди серија одлични наслови од различни издавачки куќи во земјава, како и класици и посовремена книжевност на англиски јазик.

На отворањето, во духот на Меѓународниот ден на детската литература, ќе присуствуваат и писателите за деца, Јадранка Клисарова и Горјан Петревски.

Книжарницата е наоѓа на улица Ристо Фарсинин, во рамки на Едукативниот центар My School.

 

Back to top button
Close