Гаши на тајна средба со Мицкоски во Собранието?

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и на Алтернатива, Африм Гаши синоќа се видени во Собранието, информира Клан Македонија.

Гаши при излегувањето од Собранието не ја демантираше средбата со лидерот на опозицијата Мицкоски.

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и на Алтернатива, Африм Гаши вечерва се видени во Собранието, информира Клан Македонија.

Гаши при излегувањето од Собранието не ја демантираше средбата со лидерот на опозицијата Мицкоски.

Back to top button
Close