Го запалиле стариот објект на општина Арачиново затоа што 5 дена немале струја

Граѓани од револт го запалиле стариот објект на општина Арачиново.

Како што велат жителите за ТВ21, во саботата објектот бил запален поради тоа што веќе пет дена немало струја во голем дел од општината.

Back to top button
Close