ГОБ „8 Септември“ утре ќе остане без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 21.10.2022 година ( Петок), поради планирани технички зафати во електродистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат корисниците:

– во периодот од 09:30 до 13:30 часот, Градска болница 8-ми Септември ( општина Карпош )
– во период од 09:00 до 12:00 часот дел од корисниците на ул.Љупчо Зафиров Орлов. (општина Центар)
– во период 09:00 до 14:00 часот дел од корисниците од ул. 4 во Ново Село. (општина Ѓорче Петров)

Back to top button
Close