Годишно обраќање на претседателот Пендаровски во Парламентот

Претседателот Стево Пендаровски денеска ќе се обрати во Собранието на Северна Македонија.

Обраќањето ќе се пренесува во живо на Facebook профилот и YouTube каналот на претседателот Пендаровски

Back to top button
Close