Голема полициска акција во Идризово- се врши претрес во објектите

Рано утрово полиција упаднала во најголемиот затвор “Идризово”. Не е познато дали пребарува само меѓу осудените лица, или и во управната зграда.

 

 

 

Полицијата не смее да влегува во казнено-поправните установи, освен за работи поврзани со кривични дела.

 

повеќе

Back to top button
Close