Гори ресторан во Битола, две лица живи изгореа

Од РЦУК Битола информираат дека ТППЕ Битола во моментов интервенира кај ресторанот „Кисела Вода“ во Битола, пренесе ТВ21.

Според нив, од 16:27 часот се интервенира со едно противпожарно возило и со пет пожарникари.

До овој момент има пријавено дека има две човечки жртви.

Тие додаваат дека интервенцијата е во тек, а екипите се на терен.

Back to top button
Close