(Видео)Градоначалникот на Кочани се онесвести на пресот на Мицкоски

Градоначалникот на Кочани е човекот на кој му се слоши додека траеше прес-конференцијата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, објави Мицкоски на својот Фејсбук профил.

На денешната прес конференција за миг му се слоши на Љупчо Папазов, градоначалникот на Кочани. Се е во ред. Интензивен период беше, и тоа си го зема данокот… Поминавме многу, ќе поминеме уште повеќе. Сложно и братски, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицскоски.

А тој ќе мора да вети покрај другите работи на кои сите се обврзавме денес, дека нема да го прескокнува појадокот. Продолжуваме за новата иднина во која сите веруваме, рече Мицкоски.

Back to top button
Close