Градоначалникот на Сеул пријавен за исчезнат, полицијата трага по него

 – Градоначалникот на Сеул, Парк Вон-сун е пријавен за исчезнат, а полицијата интензивно трага по него.

Ќерката на Парк го пријавила за исчезнат.

Полицијата на Сеул трага по Парк во населбата Сунгбук каде е последен пат лоциран неговиот телефон.

Од кабинетот на Парк соопштија дека тој не се појавил на работа од непознати причини и ги откажал сите обврски за денеска. ки/

Back to top button
Close