Грчките хакери повторно напаѓаат, на удар се македонските банки

Пред малку на Твитер се огласија хакерите со известување дека ја нападнале ТТК банката. Во исто време не се достапни страниците ниту на НЛБ банката ниту на СТБ банката. За последните две од „ Powerful Greek Army“ немаат објави

Сеуште нема официјални информации од банките з аовие напади.

Back to top button
Close