Грковска ја повика Апелација детално да ја образложи одлуката за Таргет-Тврдина

Вицепремиерката задолжена за политики за добро владеење Славица Грковска изрази голема загриженост поради одлуката на Апелацискиот суд со која ја укина првостепената пресуда за случајот „Таргет-Тврдина“ и го врати предметот на повторно постапување. Таа го повика второстепениот суд детално да ја образложи оваа одлука.

Back to top button
Close