„Gulf oil“ Македонија донираше прехрамбени производи и средства за лична хигиена Хуманоста и безрезерваната

Компанијата „Gulf oil“ Македонија водена од својата мисија на општествено одговорна компанија, придонесува во градење на одржлива и поубава иднина на нашите сограѓани. Животот на родителите на деца со здравствени проблеми, е повеќекратно комплициран и полн со стравови.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close