Хоџа: Иако сме победници и обезбедивме мандат преку коалицијата „Можеме”, да се разгледа можноста со нашите пратеници да преминеме во опозиција

Тој, воедно истакнува дека во согласност со одлуката на граѓанита, Албанците не смеат да останат без опозиција и оти тие мораат да имаат таква опција.

Back to top button
Close