Христо Кондовски од врата на врата ја претставува изборната програма која има визија, план и решенија за Битола!

Празничното попладне идниот градоначалник на Битола, Христо Кондовски го помина во средби со граѓани од Нова Битола !
Од врата на врата ја претставува изборната програма која има визија, план и решенија за Битола!
Време е за акција и посветено работење!
Време е за #најдоброто за Битола !
Христо Кондовски за Битола !

Back to top button
Close