Хуманитарна акција за новинарот Саше Димовски

Хуманитарна акција за новинарот Саше Димовски на кого му е извршена ампутација на ногата. Во овој момент му се потребни средства за рехабилитација, лекување и протеза.

Сметки за донации:

 

– Advertisements –

 

 

Денарска: 250101000288259

Девизна: 1408000644660

 

SWIFT: INSBMK22

IBAN 07250780006446692

Шпаркасе банка Македонија

Back to top button
Close