И денеска дојави за бомби: Евакуирани ученици во 20 училишта во Скопје и Куманово

Нови дојави за бомби денеска попладне се упатени на електронските адреси на вкупно 20 училишта од кои 12 во Скопје и осум во Куманово.

Back to top button
Close