И вториот лабораториски тест на Милошоски на ковид-19 е негативен

Антонијо Милошоски преку Фејсбук информира дека и вториот тест покажал дека е негативен на ковид-19.

– Почитувани пријатели, и вториот лабораториски наод од земен брис испадна со негативни резултати. Се надевам дека следниве денови ќе следи успешно закрепнување и дека наскоро ќе се видиме во добро здравје и расположение. И ова ќе помине, а потоа на ред е обновата!- напиша Милошоски на Фејсбук.

Back to top button
Close