Името на Венко Филипче злоупотребено во лажна реклама за лек

Името на познатиот неврохирург и поранешен министер за здравство, Венко Филипче е злоупотребено искористено во лажна реклама за лекот CARDION, кој е наменет за пациенти со висок крвен притисок.

Во текстот има голем број јазични грешки..

Рекламата се шири преку интернет сајтовите, вклучувајќи и ги интернет изданијата на медиумите од регионот

Back to top button
Close