Инцидент во Собранието на Град Белград

Неколку дестици демонстранти, кои се противат на изградбата на Макишко поле, Бидејќи сметаат дека ќе го загрози водоснабдувањето на Белград, успеаја да влезат во ходникот на Сава Центар, каде што се одвива седницата на градскиот парламент на која се разгледува планот, јави Бета.

Back to top button
Close