Инфлацијата ги поскапи и популарните сендвичи во Седмица

Една од најпопуларните сендвичари во Македонија има нови цени.

Хамбургерот чини 200 денари, додека чизбургерот се продава за 220 денари.

Тостот се продава за 150 до 170 денари.

Back to top button
Close