Инспекторатот изрече казни за десет нелегални отпади во Струмица и Куманово

Државниот инспекторат за животна средина направи контроли во Струмица и Куманово и откри десет нелегални отпади, по што им изрече парични казни на граѓаните кои ги создале и ги задолжи да ги расчистат депониите.

Back to top button
Close