Исчезна 10-годишно дете во Мариово

Од синоќа сѐ уште се трага по десетгодишно дете, кое исчезнало вчера околу 16 часот од селото Врбско во Мариово.

Вклучени се екипи на полицијата, од пограничната служба, кучиња трагачи, жители, од противпожарната единица од Прилеп, од ловечкото друштво Мукос и од изутрината во потрагата е вклучен и хеликоптер од МВР. Досега сѐ уште нема траги од исчезнатото дете, кое е со посебни потреби.

Back to top button
Close