Испратена дрога и таблети за пациент на психијатрија во Демир Хисар

На 20 годишен пациент од Охрид му испратиле дрога во психијатриска та болница каде што се лекувал.

 

Од Јавна здравствена установа Психијатриска болница- Демир Хисар било пријавено дека при контрола на пратка наменета за 20-годишен пациент од Охрид биле пронајдени марихуана и една таблета. Полициски службеници ја подигнале дрогата за понатамошна постапка. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Back to top button
Close