Ивановски формирал и своја фирма за да му купи на Груевски два стана на Бихаќка, на име на ссекретарката

Услугите на сведокот Александар Ивановски не застанале со потписот за основање на фирма-ќерка на офшор фирма од Белизе за купување на плацевите на Водно за Никола Груевски со пари од членството на ВМРО-ДПМНЕ, туку формирал и своја фирма за да му купи на Груевски два стана на Бихаќка, на име на секретарката. Ова го кажа тој во продолжение на денешното сведочење за „Плацеви на Водно“ во Кривичниот суд, пренесе СДК.

повеќе

Back to top button
Close