Изјава на министерот за здравство Венко Филипче (во живо)

– ВО ЖИВО – Изјава на министерот за здравство Венко Филипче пред Здравствен дом Свети Николе.

Филипче Свети Николе

Posted by MИА.mk on Понеделник, 13 јули 2020

Back to top button
Close