Изјава на Зоран Заев по седницата на ЦО на СДСМ (ВО ЖИВО)

 Изјава на мандатарот и лидер на СДСМ, Зоран Заев по седницата на Централниот одбор на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија.

Изјави по седницата на централниот одбор на СДСМ

MИА.mk 发布于 2020年8月19日周三

Back to top button
Close